Followers

Friday, April 11, 2014

Si Kecil Mama Yang Comel... Hehe

Posted by Zie Madini |






Assammualaikum kawan-kawan blog mama :) Mikail baru je lepas mandi ni taw. Mak Nek yg mandikan Mikail. Ini pun Mak Nek yg kemaskan Mikail....sayang Mak Nek ketat-ketat ^_^




Mama Mikail ni kan...bukan nak tolong Mak Nek pakaikan baju utk Mikail. Tangkap gambar Mikail je kerja dia. Dahlah org tgk bogel ni mama oiiii....malu la Mikail.





Mikail nak ambil kain lampin ni je lah utk cover badan Mikail yg putih ni...hehehe.





Bila siap semuanya....baru lah syorga Mikail beradu di buaian :) Mikail tido dulu ea, pakcik makcik. Esok lusa ada lagi ler Mikail interframe dalam blog mama ni... hehe.





P/s: 
Tak sbr ar zie nak tunggu 
mikail ni dah besar uols. Boleh
dia sendiri tulis blog dia tu nanti.
Nak didik Mikail jd blogger gak.
Baru turun temurun blogger :D




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)