Followers

Friday, April 11, 2014

Akhirnya Jumpa Gak Patung Teddy Bear Mr. Bean Ni...hehe

Posted by Zie Madini |




Yayyy! akhirnyaaa...jumpa sudah patung teddy bear si Mr. Bean ni :) HAPPY! Itu pun kawan seopis zie yg jumpa and terus call zie tanya sama ada zie nk dia tolong belikan ke tak. Well...harus ler zie nak. So apa lg...

...once dah di cuci n kering, terus kasi Mikail peluk time tido. Hehe

::
::
::
::
::
::








See...comel je dia peluk teddy bear tu kan? Kan dh cakap, Mikail akan kelihatan bertambah-tambah comel bila teddy bear tu di sisi dia...hehehehe.




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)