Followers

Friday, April 11, 2014

Hadiah Buat Baby Mikail dari Azwa Azee

Posted by Zie Madini |




Jujur Zie katakan...zie tak mengenali siapa Azwa Azee yg bagi hadiah utk Mikail ni taw. Yg zie tahu, ada someone yg email zie mintak address zie coz dia nk bagi something utk Mikail. Zie ada tanya, dia siapa...tp email tak di reply...

...maybe dia ni lah kot, Azwa Azee...hehehe. Rasanya pembaca blog zie kot. Thanks banget ea dik...JOm zie tayang apa yg di bagi kat Mikail :)




Teruja zie tgk taw. Sgtttt lawa. Terus MMS picture ni kat my husband sambil gtaw dia yg Mikail dpt hadiah lagi dari pembaca blog zie :) Happy je husband bila dpt tahu...hehe. Alhamdulillah...rezeki Mikail.




Love this color. Purple white...semakin menyerlah lerrr keputihan Mikail bila pakai baju ni nanti...hehe.




Yg ni di panggil romper, kan uols? Comel taw. Sgtttttt lah tak sabar zie nk pakaikan kat Mikail. Tp hajat tu terpaksa zie pendamkan dulu....Rasanya bila umur Mikail dah 1 year, baru leh pakai :) So zie simpan dulu ^_-




Baby Kiko kasut ni tersgttt sgttt comel taw. Zie mmg nak pakaikan kat Mikail terus. Tp emak zie...cecepat dia tegah. Dia kata tak boleh budak yg belum lg berjalan di pakaikan kasut dulu. Simpan once mikail dah pandai berjalan kata emak...

...pantang larang org tua kooo uols. Ikut je la. Pape pun, Thank you sooo much Azwa Azee. Love ur gift for Mikail so much! If awak ada blog gak...gimme the link ea. Boleh zie bertegur sapa dgn awak :)





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)