Followers

Friday, April 11, 2014

Sebagai Pelindungnya...

Posted by Zie Madini |

Hari tu husband zie beli benda alah ni utk our beloved baby :) Actually ianya khas utk di gantungkan kat dalam kereta. Belah belakang dia tertulis Muhammad.




Zie dan husband gantungkannya kat buaian Mikail. Utk lindungi dia dr gangguan makhluk halus :) Weols tak nak lah bagi dia azimat-azimat bagai. Tak nak bergantung pd azimat. Kurafat...hehe. Pape pun...kau tgk cara anak aku tu tido uols..

...tgnnya sentiasa UP. Hehe.





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)