Followers

Friday, April 11, 2014

Faces of My Son ◕‿◕

Posted by Zie Madini |



Hari tu zie ada terima emel dari Yaya Gorgeous regarding my son's pictures. Hehe. Katanya tak puas nak tgk gambar Mikail dalam blog zie ni. Dia nk zie upload bykkkk bykkkk lagi. Well, nah...

...zie bagi 5 keping khas utk tatap mu, duhai Yaya...hehehe

::
::
::
::
::
::
::






Gambar ni taken pd petang semalam. Time zie balik kerja and Mikail baruuu je habis munyusu botol. Tu yg muka dia gitu²...muka puas hati kekenyangan..hehe :D BTW, If yaya and uols yg lain nk tgk byk lagi gambar Mikail...

...uols boleh je visit blog mikail ---> Click Sini :) Tp skrg cam jarang je nk upload his pics dlm tu. more upload his pics kat FB personal zie je..hehehe. Inysa'Allah akan rajin upload dlm his blog ^_- winks






0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)