Followers

Friday, April 11, 2014

Kisah Bawa Mikail Ke Klinik Semalam

Posted by Zie Madini |




Haishh...asal kali ni Mikail tak nak tgk camera bila mama ambil gambar entah. Semalam kan zie half day coz bawa Mikail ke KKIA utk monthly check up. Zie bawa emak dan Qeera sekali. Semangat je memula pergi taw...

...semangat mula mengurang dan mengurang bila have to wait almost 3 hours...uwaaa! Biasalah klinik goverment uols. Ramai org maa..huhu





Kalau tgk si Mikail tu uols. Actually dia tgh dok perhatikan org. Once org tgk dia...ha ape lg, terus dia tegur dgn menggunakan bahasa dia pastu gelak. Mesra alam nah anak aku ni taw. If org tak tgk dia, boleh ko dia "oi" kan org...haha. Ramah tak bertempat..kehkehkeh.

Semalam semua nurse dok puji kulit Mikail halus n putih bersih. Bangga dow aku dgr...haha. BTW, Mikail sekarang seberat 6.2kg. Dah agak dah. Tgk dia bam bam dah leh agak berat dia brape :) Semlm Mikail kena injection.

...tak nangis koo dia kali ni. Lepas je inject, terus tergelak dia. Kuat seyyyy anak mama. bagus bagus...hehe




P/s:
Sakit kooo bontot zie kena
inject semlm. Zie ambil ubat
perancang secara injection. 
Still nyilu rasa nk drive :(





0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)