Followers

Friday, April 11, 2014

Kelaparan Selepas Balik Dari Medical Check Up

Posted by Zie Madini |





Almost jam 5pm weols balik dari klinik KKIA utk check up Mikail semalam. Since ketiga² weols lapar...singgah kejap kat Choice Supermall utk menikmati nasi ayam di SCR restaurant. hehehe. Psstt...kat sini punnnn Mikail menjadi perhatian.

...sekali lg Mikail di puji :P Di chop mcm patung kooo dia org pelayan² kat sini. Vavavava...kembang semangkuk emak dia ni dgr...hahaha :D




Ketiga² weols order nasi ayam jer. Zie and Qeera roasted chicken rice. Emak zie lak dia nak steamed chicken rice.






Kau tgk si Mikail tu uols...dia pun nak gak "makan" weh. Terpaksa lerrr aku breast feeding in publish..haishhh. Nasib baik zie pilih meja yg tersorok (sbb kompom tahu mikail akan nk nyusu). Dan nasib baik gak tudung zie jenis yg menutup dada.

...so dpt sorokkan mikail yg tgh nikmat menyusu tu. Hehe. 1st time bg Mikail breast feeding in public mcm ni taw. Terpaksa buat slumber. Demi anak...




P/S:
Mikail kalau zie ada,
dia reject susu botol :(
Thats why ar...




0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)