Followers

Friday, April 11, 2014

Baby Mikail Start Lagi Dah "Berperangai"...

Posted by Zie Madini |





Aduhaiii anak kuuuu...kenapalah kau payah nah nak tido skrg ni sayang. Longlai dah mama kau ni haaaa.Tak tahu lah kenapa Mikail skrg ni "berperangai" sgt taw. Kalau time umur still berhari, time mlm je dia payah nak tido...

...but now, siang mlm kooo payah giler nk tidurkan dia. Mata dok besoooooo je terbuka. Semalam hampir jam 3am baru mikail tido. pastu bgn lagi jam 4:30am utk nyusu...then tido. Pastuh bgn lg jam 6:30am...then terus tak nak tido lg. Uwaaaa...

....mata zie dh macam panda dah. Dia tak nangis cuma dia nak kena gendong je. If kau tak layan dia...siap, kompom nangis pastu. dah 2 minggu taw dia berpeel gnie :( Longlai giler dh bdn zie...sakit sana sini...huu huuu.

Sayang...jgn dera mama gnie, sayang. 



P/s:
Risau giler zie if zie dh start
keja nanti. Dia still berperangai 
gnie. Alamat mengantuk ler zie
time kerja nanti...hemprhhh








0 comments:

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)