Followers

Thursday, September 6, 2012

Masa Untuk Mandi :)

Posted by Zie Madini |






Alololo...nangis dia di beri mandi. Hehe. Nape ek baby bila kita bg mandi kompom lah nangis ea? Hehe...tu dia soalan benggong! haha :P Part bagi mandi bagai...Mak Nek dia yg bagi..

Tunggu zie dh lepas pantang, baru turn zie lak yg bagi ^_^






Lepas mandi, bagi susu bagai (zie breast feeding okeh :P), kompom dia menguap nak tido :D





Part nak tido kan Mikail time malam amat payah woooo. Bersengkang mata sampai pening kepala layan karenah dia. Menjadi seorg ibu mmg sgttt sgttt challenging. Dan dan lagi if kau brest feeding.

...for sure nyer bila dia nk susu, kau kena bangkit bagi susu :D Frankly speaking, letih giler akibat kurang tidur...but ITS FUN being a mom :)









Mikail Copyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

memang sangat2 memenatkan bila awal2 menjadi seorang ibu.. memang kita semua ni bf kan anak kita kan.. jadi kalau tiba masa tgh malam akan bersengkang mata la jadinya sebab anak kita pasti lapar masa tu.. anak saya selalunya akan bangun tepat jam 12 sampaila jam 2 pagi... so kena pandai ambil masa rehat bila anak tengah tidur.. itu yang mak saya ajar.. biasanya kalau siang memang dia akan lena je tidur memanjang... so masa tu la saya ambil rehat juga.. (^_^)

Misz Mieza said...

Alolo, nangis dia kena mandi..

Haryati Faizal said...

Comel sangatlah...suke tengok mikail masa bukak mata...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe....bby tak suke sejukk!hehe... Ym dlu mndikn sendiri sbb mak mertua pn takut sbb yayan baru lps operate, huhu.mujurlh ym dah biase, huhu

ikafantasi said...

pic last pandai dia senyum..comel!!

My Life's Journey said...

comelnya baby ktk mandi yunk ..tiuttttttttttttttttt nyaaaaaaaaaaaaaaa ..gebu2!!! cium lak .. muah2

Cik Ila said...

Dia naghes sbb pusat dia kene air..sakit lg kot.huhu

mrs kayrul said...

mesti mikail kesejukan..tue yg nangis..anak kayrul sampai umur setahun mandikan air panas....sebab dia tak suka air sejuk..

Misz Mieza said...

Tomeynya Mikail tito.. Baby biasalah Zie, lebih banyak tdo dari jaga.. hehe.. =)

Sue Saari said...

salam zie...klu boleh jgn bg mikail tido siang bnyk sgt...sebab tu dia susah tido mlm...

sue dulu mcm tulah siang klu Ammar tido sue bgnkn dia suh menyusu...

smpai skrg klu tido mlm Ammar ok jer...

anyway welcome to the club berjaga malam a.k.a si mata panda..hehehehe

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)