Followers

Tuesday, September 11, 2012

Video Mikail #1 --- Sedang Tidur

Posted by Zie Madini |


Video ni di ambil time mikail baru je berusia 3 hari :) Lena je dia tido time tengah hari yg panas menyengat ni...hehe. Kesian Mikail. Takpe, belajar hidup susah dari kecik ye sayang :)

Video di ambil oleh abg Zie (Minie) dan tunangnya (Chu)






Mikail Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

putih melepak la Mikail ni.. comel sangat bila tengok dia tidur....

nur amalina athman said...

comell..:)

Misz Mieza said...

Comelnya Mikail tdo.. Nakal uncle & auntie kaco Mikail tdo ye.. =)

My Life's Journey said...

Comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..nya tdo terbangun tapi c nangis .. sambung tdo balit kawan hihi ..cutenyaaa ..gebu2

Sue Saari said...

Salam Zie..kalua puting merekah tu tandanya cara kita breast feed tu x betul...sue pun prnah kena...klu merekah lg zie picit susu tu sapu kat puting...tiap2 ari buat nnt dia cpt baik...

kalau fobia nak pump zie perah jer pakai tgn...sue smpai sekrg umur baby Ammar dah masuk 4 bulan perah susu pakai tgn jer...

lg satu kalau zie x selesa pkai manual pump better cari yg pkai elektrik tu...

apapun jgn give up utk BF...dan paling pentinf jgn tension yunk...makin zie tenang makin bnyk la penghasilan susu nnt... =))

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)