Followers

Friday, September 14, 2012

Video Mikail #2 --- Kesayangan Hati Baru Bangun Tidur :)

Posted by Zie Madini |


Hehe...ada lg ambil video Mikail :) Kali ini dia tak tidur ea. Sedang bangun dia...hehe. Tak merenggek pun dia bangun tidur. Ini yg bestnya Mikail...dia jarang nangis. Kalau dia nk susu pun...

...dia just merenggek je. Syukur....hehe. Tp if tgh tukarkan lampin dia and zie lambat nk tukar..meraung kooo dia nangis. HAHA :D





Skrg Mikail sudah berumur 2 minggu 1 hari dah :) Cepat kan masa berlalu. Berat dia on last check up aritu dah 3.2kg (semasa lahir berat dia 2.7kg). Menaik koo berat dia. Tgn pun dh cepat lenguh gendong dia time nyusu...hehe.

...tak lama lg, sebulan ler umur anak aku ni nanti ^_^







Mikail Copyright©

4 comments:

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah.. Mikail good boy.. semoga menjadi anak yang soleh dan taat pada Ibu bapa serta agama.. (^_^)

Misz Mieza said...

Nampak gaya cerdik baby Mikail ni Zie.. Tengok mata dia.. Baru 2 minggu mata dah liar & pandai tengok orang.. Moga menjadi anak yang soleh bila besar nanti ye baby.. Peluk cium auntie Mieza untuk Mikail.. Muah! =)

Misz Mieza said...

Tambahan, dengar suara Zie macam Tiz Zaqyah la yunk.. Hehe..

My Life's Journey said...

comelnya ... rasa mauk kiss2 jak pipi nya yang gebu ya yunk ... amin2 ..moga baby mikail seorang yang taat kepada ibu dan ayah serta agamanya ..amin2 (^_^)

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)