Followers

Monday, September 10, 2012

Mikail Dengan Bantal Busuknya :D

Posted by Zie Madini |


Jom uols layan gambar-gambar mikail dgn bantal busuknya, yuk. Hehe. Kebanyakkan gambar, Mikail dok tidoooo je memanjang. Payah nah nak ambil gambar dia bangun taw....huhu





Sgt suka bila tgk mikail bertopi ginie. Kecomelan dia terserlah lah weh...hehehe. Tu dia pun anak sendiri comel. Feduliks...teeeheee +__+










Mikail ni rambut dia mmg ikut mama n papa dia time baby dulu taw. Zie n husband zie time baby, dua-dua tak berambut gnie taw. Rambut cam segannnn je nk tumboh...hahaha. Tu yg di warisi oleh anak weols tu :P

..takpe lepas kenduri doa selamat Mikail nanti, akan botakkan dia terus, Insya'ALLAH. Kasi rambut dia tumbuh serentak :D






Ni dia si ladybird yg setia menemani Mikail...hehe. Hadiah dari rakan sekerja zie, Felice :)









Mikail Copyright©

6 comments:

ucupiza said...

comel mikail..

Herma Julianny said...

comellah kakk....>_<
rasa nak dukung jak tau....T___T

Riena Haiqal said...

comelnya Mikail... comel sangat.. rasa nak cium2 pipi dia..

My Life's Journey said...

comelnya mikail .. rasa mcm c sabar nak dukung anak sendiri .. bestnyaaaaaa .. cute2!!

Alinaclover Premium Beautiful said...

comel nyeee mikail

Aisumi Chan Kawa'i said...

comelnye diaaa! hehee

 

About Me

My Photo
Zie Madini
Salam uols. saya Zie Madini. Gadis berasal dari Kuching, Sarawak. I am a mixblooded girl. Half Malay, half iban ^_- Lahir pada tahun 12/8/1984... thats make me 31 years old skrg. Ouchhh! tua sudah...HAHA. Oh ya, dah pun married on 11/11/11. Mama kepada Muhamad Mikail, lahir pd 30.8.12
View my complete profile

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by YOUR NAME :)